Rockeshlm30a - museum

Byggnaden, byggd 1905 i hjärtat av Sverige har upprepade gånger bytt ägare och användning utan att genomgå stora förändringar. Du kommer att hitta dig själv nedsänkt i historien om en gammal skola i rött trä, som senare blev ett postkontor, sedan bio, en balsal för jul och slutligen blir från 2010 hemmet hos en italiensk familj.

Ändå kan du granska några bitar av det förflutna som en gammal skolbänken eller gamla järnvägs kartor som drivit Antonella , en italiensk i Sverige, för att skapa ett litet museum samla föremål och minnen från en svunnen tid.

Eftersom deras ankomst många förbättringar har gjorts, alla gjorda personligen av Antonella och hennes familj. En lång och noggrann restaurering var nödvändig för att ge det utseende den har idag. Ibland behövs extrema och kreativa lösningar till Antonella älskar att berätta i sin blogg.

Antonella öppnades 2011, efter att ha personligen renoverade lokaler Rockesholm30a, en italiensk Café där han beslutat att erbjuda sin egen matkultur i ett svenskt hem, förlitar sig på sin egen styrka, passion och kreativitet.

Antonella stöds också av hennes make Paolo och deras två barn har återställt denna gamla skola i hjärtat av Sverige och skapade deras hem, söker efter kreativa och överraskande kombinationer.

Rockesholm 30a kommer från en riktig dröm, delat och förverkligas genom kärleken till hela familjen, inklusive barn. Från denna dröm kommer önskan att erbjuda riktig italiensk husmanskost, gjord av enkla rätter men också på bearbetade livsmedel och den långa matlagning (såsom soppa), och att ta emot och dela alla gäster.

För sommarsäsongen 2016 förväntas slutföra renoveringar av andra våningen öppning äntligen och med en antydan till känslor,  dörrarna i huset ända till gäster som vill bo med dem i Rockesholm30a. En liten B&B som har ett fåtal rum, alla inredda med smak. För information om B&B.

Som om upphängd i tid, är B&B av Rockesholm30a en förtrollad plats där du kan dela ut en tid bara för dig, i lugn och ro.

En fascinerande avbrott till en verklig plats.

För mer information: rockesholm30a@antonellacrisci.com