Med sitt läge i skogen, i hjärtat av Bergslagen, Rockesholm30a är en gammal skola byggdes 1905 och renoverades 2010 med egenskaperna hos en tid; några rum, uppmärksamhet på varje detalj och är avsedda för ett begränsat antal gäster, att du känner dig hemma …. en speciell hem.

Trägolv, naturliga tyger och handgjorda dekorationer göra glada och avkopplande atmosfär. Inget lämnas åt slumpen, allt velat och skapad av Antonella som med kärlek, har valt möbler, tyger och de många små saker som gör Bed&Breakfast Rockesholm30a en unik och unrepeatable berättade i sin blogg.

Vi erbjuder rum med en riklig frukostbuffé med färsk frukt, yoghurt, färskt bröd och hemlagade desserter.

För gäster som föredrar salt smak på morgonen, en doftande focaccia, utmärkt äggröra och speciella salta pajer av Antonella med ricottaost och säsongens grönsaker till gör du börja dagen bra.

Om du har allergier eller överkänslighet kommer gärna att förbereda en speciell frukost men kom ihåg att meddela det när du bokar.

På sommaren serveras frukosten i trädgården där gästerna kan sitta, slappna av och njuta av utsikten. Men de dagar när luften är kall kommer det att serveras i ett mysigt rum på värmen i en karakteristisk braskamin och upplyst av solljus som filtrerar genom stora rutiga fönster.

Bed&Breakfast ”Rockesholm30a” är ett steg tillbaka i tiden, en plats där du kommer att känna sig välkomna och bortskämd, kommer du återupptäcka glädjen av gemytlighet av en svunnen tid.

Öppen bara under sommaren ( från juni till september ) med frukost ingår i priset.

Här kan man smaka på äkta italiensk mat i Rockesholm30a. Man kan bokas lunch och middag .

Om du har speciella önskemål, skriv till mig: rockesholm30a@antonellacrisci.com

 

B&B-AntonellacCrisci